Masterclasses

Op initiatief  van Achterhoekse ondernemers is gestart met  zeven masterclasses Smart Industry & Business Modeling.

Smart Industry gaat over de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Het heeft vergaande gevolgen voor de wijze van produceren, de verdienmodellen en het samenwerken in ketens en netwerken. De masterclasses zijn ontwikkeld voor ondernemers in de maakindustrie die hun bedrijf op dit gebied willen verbeteren, de urgentie voelen en willen investeren om mee te gaan in de ontwikkelingen van Smart Industry. In de unieke serie masterclasses wordt de verbinding gelegd tussen deze ontwikkelingen en de impact op strategie en business model van de onderneming.

Het Business Model Canvas (Osterwalder) wordt ingezet om  inzichten te verkrijgen  voor het ontwerpen van een strategie voor de toekomst. Met dit model wordt business model innovatie begrijpelijk en concreet gemaakt. Toonaangevende sprekers leiden de onderwerpen op inspirerende wijze in en maken, in interactie met de deelnemers, de verbinding naar de toepassingsmogelijkheden in de praktijk. De deelnemende bedrijfsteams bouwen met elkaar en met de experts  vanuit  de  masterclasses  aan  een  Expert  Netwerk  dat  ondersteunend  is  aan  de verdere  ontwikkelingen  binnen  de  ondernemingen.  Deze  kansen   voor  samenwerking  en  co-creatie dragen bij  aan  het  versterken  van  de  positie  van  de  maakindustrie  in de regio.

Bekijk hier de impressies van de masterclasses:

De masterclasses worden gehouden in Innovatiecentrum ICER www.icer.eu. Voor informatie kunt u een e-­mail sturen naar info@civon.nl. De masterclasses Smart Industry zijn een initiatief van: 247TailorSteel, Royal Lovink Industries, CIVON, ACT, Oost NV en sluiten aan bij Boost Actieagenda Smart Industry Oost-Nederland.


Terug naar het overzicht

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Algemene gegevens
  • *
  • *
  • *

Velden met een * zijn verplicht

Contactpersonen

Nieuws over deze activiteit

  1. Video`s Masterclasses Smart Industry & Business Modeling