Nieuws

 • 02/07

  Bijeenkomst servitization

  Bijeenkomst Servitization

 • 05/06

  Civon op studiereis in China

  Martin Stor is met de Mastermind Groep Achterhoek, namens het CIVON, mee op studiereis naar China. Doelstellingen van deze groep zijn natuurlijk om kennis op te doen van de nieuwste technieken en vanzelfsprekend ook om de Achterhoek als handelspartner binnen de maakindustrie op de kaart te zetten. Tijdens deze reis gaan ze zich verdiepen in het nieuwe China. Ze bezoeken bedrijven uit de maakindustrie, leren over duurzaamheidsprojecten en staan stil bij de grote verschillen tussen de Chinese en de westerse zakelijke cultuur.

 • 26/04

  Hoe heeft 3D-printing bij CIVON Innovatiecentrum te Ulft meegeholpen in het malaria onderzoek?

  Hoe heeft 3D-printing bij CIVON Innovatiecentrum te Ulft meegeholpen in het malaria onderzoek?

 • 01/04

  Mbo- en hbo-studenten versterken elkaar in techniekprojecten

   Hbo- en mbo-studenten werken samen aan studieprojecten en voeren elk taken op hun eigen niveau uit. Hoe geef je zo’n samenwerking goed vorm? Het CIVON zoekt een antwoord op deze vraag, samen met de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en het bedrijfsleven.

 • 14/01

  Robotschool CIVON

  Op zaterdag 12 januari jl hebben twaalf kinderen van collega’s van de Sector Techniek & Informatica zelf een robot gebouwd in het CIVON Innovatiecentrum te Ulft (voorheen Innovatiecentrum ICER).

 • 03/12

  Jonge pioniers verzinnen nieuwe app voor de Achterhoek

  Een groep jongeren uit heel Nederland kwam op 29 november in Ulft bij elkaar voor de SmartHub Hackathon. Tijdens de spannende hackathon hadden de teams 24 uur de tijd om met VR of AR een 'proof of concept' te bedenken voor het DRU Industriepark. De hackathon was een samenwerking tussen SmartHub, ICER en Iconica.

 • 29/11

  Technologie voor Inclusie

  Tijdens een bijeenkomst op vrijdag 23 november 2018 in Den Haag over de Challenge Technologie voor Inclusie heeft het CIVON een pitch gehouden over een sociaal project om cobots samen te laten werken met werknemers met een beperking.

 • 23/11

  Studentprojecten

  Heeft uw bedrijf uitdagende projecten voor onze studenten? Laat het ons weten!

 • 12/11

  Start Basiscursus PLC-techniek

  Op donderdag 13 december 2018 starten wij de basiscursus PLC-techniek.

Volgende pagina